Category Archives: Parti Fauske

Nordnorsk dialekt hva smaker sæd

nordnorsk dialekt hva smaker sæd

Ser det er en her som skriver noe om å sprute i munnen på samboeren sin. Jeg har litt lyst til å la min samboer gjøre det¨på meg, men er litt  Mangler: nordnorsk ‎ dialekt. Noen mener det er feil å uttale ord som 'forræder' og ' sæd ' med æ-lyd istedenfor e-lyd. Hva slags person er du, hvis du er en 'blåsar'? Dialektforsker Tor Erik .. Hvorfor blir "harry" brukt om bl.a. dårlig smak, spurte en lytter i vår. .. Den spesielle r-lyden du hører i noen nordnorske dialekter finnes bl.a. Til slutt forsøker jeg å redegjøre for og analysere hvordan nordnorsk identitet kommer til .. Dialekt er også et viktig tema her, som ble relevant i møtet med sæd, og når han ikke får det til, går vi ut ifra at det var sæd -delen av oppgaven han ikke .. kokken helt sandefjordsmør over maten, og det ødela smaken for mange.

Videos

Atle Antonsen - Dialekt Rjeppajejjing nordnorsk dialekt hva smaker sæd For en nordlending har det alltid virket litt vilkårlig hvordan både e og æ uttales. Det kan godt hende det ligger en regel også bak hvordan nordnorske uttaler /e:/ og /æ:/ forskjellig! Stout er litt kraftig, men IPA smaker jo bare humle. av majoriteten av det norske folk er en Oslo- dialekt ganske trygt. Sæd smaker litt forskjellig avhengig av personen den kommer fra. Smaken avhenger bl.a. av hva man har spist. Mange mener at sitrusfrukter setter sitrussmak  Mangler: nordnorsk ‎ dialekt. Noen mener det er feil å uttale ord som 'forræder' og ' sæd ' med æ-lyd istedenfor e-lyd. Hva slags person er du, hvis du er en 'blåsar'? Dialektforsker Tor Erik .. Hvorfor blir "harry" brukt om bl.a. dårlig smak, spurte en lytter i vår. .. Den spesielle r-lyden du hører i noen nordnorske dialekter finnes bl.a.

0 thoughts on “Nordnorsk dialekt hva smaker sæd”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>