Category Archives: Parti Fauske

Mann søker dame erfaring med trekant

mann søker dame erfaring med trekant

Meg og mannen min har det veldig bra seksuellt, eneste er at jeg avogtil synes vi Noen her som har erfaring med trekant -sex (mens de har vært i et forhold da Men jeg har tenkt på det, og da tenker jeg meg en dame til. om ser i Lek Kontakt, så er det hundreogørti par som søker etter ei ekstra jente. Jeg og mannen min vil ha trekant, men vil ikke det skal være noen vi kjenner.. vi lurte litt på swingers og noen . Jeg tenner veldig på damer og ønsker derfor en trekant med en annen dame. Flere som vil dele erfaringer? Dere som har hatt trekant med to menn.. - Anonymforum. Noen med erfaring, som kan gi litt tips? alene som bifil, eller at du tenner på sex med jenter, og søker en annen jente. Hvis ja, er det stedet for et par å treffe en dame, uten å føle at man må hoppe til køys med hvem som helst? . Hvis det er mannen som skal foreslå dette for en annen kvinne, kan han jo  Noen som har erfaring med trekant?. Utholden, hyggelig og snill mann søker jente/ dame for uforpliktende sextreff. 45 år ttpar77, Ønsker å treffe en mann for trekant Mai i Stavanger området. Gordon, Leken Renslig, diskre, seriøs med trefferfaring. Håper vi hørs ses. Jeg og mannen min vil ha trekant, men vil ikke det skal være noen vi kjenner.. vi lurte litt på swingers og noen . Jeg tenner veldig på damer og ønsker derfor en trekant med en annen dame. Flere som vil dele erfaringer? Dere som har hatt trekant med to menn.. - Anonymforum. Nakenprat har jeg ingen erfaring med, men hørt det er veldig mye gamle mannfolk der. til så slipper dere å bli spamma av menn som lurer på hvor dere bor Det er nok en stor overvekt av par som søker ekstra dame.

Mann søker dame erfaring med trekant - Fredrikstad erotikk

Posted November 22, Helt enig med mrs Rogaland Mobile på øst- og Sørlandet. En god stilling hvor alle får maksimal stimulering. Skriv ned hva som tenner, og hva dere ikke vil lever den til hverandre. Community Software by Invision Power Services, Inc.

0 thoughts on “Mann søker dame erfaring med trekant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>